Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Föreningen Göteborgs Konståkingsakademi (GKA) har startats med en uttalad ambition att skapa en kvalitetsklubb för konståkning där det är barnen och ungdomarna, de aktiva, som står i centrum. 

Våra handplockade, unga, välutbildade och ambitiösa tränare står för ett modernt, sunt och tryggt ledarskap där varje åkare får möjlighet att utvecklas utifrån ambitionsnivå, individuella förutsättningar och mål.

Hillevi Glantz, Head Coach
Hillevi Glantz, 23 år och har Svenska konståkningsförbundets högsta utbildning - steg 4B.

Hon är ursprungligen från Lidköping där hon tränade med Nelli Pylkina. Hillevi har askulterat för internationella tränare som bl.a Shanetta Folle och arbetade under säsongen 2018-2019 tillsammans med Kamila Valievas fd tränare Stanisalv Kovalev från Moskva. Hon har även varit gästtränare i Moskva och i Carolina Kostners hemklubb Eis-Club Gardena i Italien.

Hillevi har under våren 2020 varit ansvarig tränare i GKA och arbetat med alla klubbens åkare från C- och B-nivå till elitserie- och SM-nivå och även medverkat bl.a. på Skating camp i Lidköping och på läger i Stenungsund. 

Hillevi är också ansvarig tränare för konståkningsverksamheten på Prolympia idrottsspecialskola i Göteborg.
Hillevi läser masterprogram på Handelshögskolan i Göteborg.
.


Artem Novikov, Tecnical Head Coach 
Artem Novikov är 27 år, från Moskva och har bl a arbetat som tränare i Sambo 70.

Artem är också f d tränarkollega och klubbkamrat med juniorvärldsmästarinnan Kamila Valievas förra tränare Stanislav Kovalev som vi i GKA samarbetar med. 

Artem har Rysslands högsta tränarutbildning - femårig Master, “Sports of Highest Achievements and System of Athlete’s Preparation” från toppuniversitet i Moskva samt examen i Internationella Relationer och Internationell Ekonomi/Finance - ”Graduate with Honours”. Artem talar flytande engelska, franska samt även italienska och tyska. 

Artem har utöver detta högsta licens som teknisk specialist för singel och paråkning i Ryssland och är även verksam som domare.

Artem tillhör den nya generationens konståkningstränare med kunskap i den senaste tekniken, skadeförebyggande träning, modernt ledarskap mm. 

Som åkare tillhörde han den nationella eliten på juniornivå i Ryssland.

       Elitlicens Beviljad !

Postadress:
Göteborg Konståkningsakademi - Konståkning
Johan Thanasinaris, Prilyckegatan 97
42532 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: +46733149403
E-post: goteborgs.konstaknin...

Se all info


    I SAMARBETE MED:

 

 

 

 

 

 

 


Swish = påslag med 1.50:-