Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Föreningen Göteborgs Konståkingsakademi (GKA) har startats med en uttalad ambition att skapa en kvalitetsklubb för konståkning där det är barnen och ungdomarna, de aktiva, som står i centrum. 

Våra handplockade, unga, välutbildade och ambitiösa tränare står för ett modernt, sunt och tryggt ledarskap där varje åkare får möjlighet att utvecklas utifrån ambitionsnivå, individuella förutsättningar och mål.


Nicolina.jpg

Nicolina Lundgren ansluter till GKA s tränarteam och tillträder som huvudtränare för klubben från 1 augusti 2022.
Nicolina är 28 år gammal. Hon har svenska konståkningsförbundets högsta tränarutbildning, steg 4B och har jobbat med åkare på alla nivåer, från nybörjare till elit inklusive åkare som medverkat på SM, Nordiska mästerskapen samt Elitseriefinalen. 
Nicolina har även haft åkare i det sk Ungdomslyftet. 
Nicolina har en dietistexamen med vidareutbildning inom idrottsnutrition. Hon har även läst flertalet tränarskapskurser på universitetsnivå. 
Nicolina har rätt engagemang, kompetens och erfarenhet för att tillsammans med Hillevi och Tilda kunna hjälpa alla klubbens åkare i deras strävan mot olika mål, -från treahopp till trippelhopp.

Hillevi Glantz, Head Coach
Hillevi Glantz, 25 år och har Svenska konståkningsförbundets högsta utbildning - steg 4B.

Hon är ursprungligen från Lidköping där hon tränade med Nelli Pylkina. Hillevi har askulterat för internationella tränare som bl.a Shanetta Folle och arbetade under säsongen 2018-2019 tillsammans med Kamila Valievas fd tränare Stanisalv Kovalev från Moskva. Hon har även varit gästtränare i Moskva och i Carolina Kostners hemklubb Eis-Club Gardena i Italien.

Hillevi har under våren 2020 varit ansvarig tränare i GKA och arbetat med alla klubbens åkare från C- och B-nivå till elitserie- och SM-nivå och även medverkat bl.a. på Skating camp i Lidköping och på läger i Stenungsund. 

Hillevi är också ansvarig tränare för konståkningsverksamheten på Prolympia idrottsspecialskola i Göteborg.
Hillevi läser masterprogram på Handelshögskolan i Göteborg.


Tilda Silverborn 
Tilda är född 2000 och började åka konståkning i Mölndals KK som 5 åring och tränade då för Ewa Schönström-Wiliö. Därefter följde några aktiva år i Kungsbacka KK för Tamara Kuchiki.  Tilda har gått tränarutbildning grund men hoppas kunna vidareutbilda sig under kommande säsong.
Privat studerar hon socionomprogrammet på Göteborgs universitet. 

       Elitlicens Beviljad !

Postadress:
Föreningen Göteborgs Konståkningsakademi - Konståkning
Marconihallen, Transistorgatan 5
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Marconihallen, Transistorgatan 5
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: +46761390290
E-post: styrelse@gbgkonstakn...

Se all info


    I SAMARBETE MED:

 

 

 

 

 

 

 


Swish = påslag med 1.50:-