Tränare

Föreningen Göteborgs Konståkingsakademi (GKA) har startats med en uttalad ambition att skapa en kvalitetsklubb för konståkning där det är barnen och ungdomarna, de aktiva, som står i centrum.

Våra handplockade, unga, välutbildade och ambitiösa tränare står för ett modernt, sunt och tryggt ledarskap där varje åkare får möjlighet att utvecklas utifrån ambitionsnivå, individuella förutsättningar och mål.

Hillevi Glantz, Head Coach
Hillevi Glantz, 23 år och har Svenska konståkningsförbundets högsta utbildning - steg 4B.

Hon är ursprungligen från Lidköping där hon tränade med Nelli Pylkina. Hillevi har askulterat för internationella tränare som bl.a Shanetta Folle och arbetade under säsongen 2018-2019 tillsammans med Kamila Valievas fd tränare Stanisalv Kovalev från Moskva. Hon har även varit gästtränare i Moskva och i Carolina Kostners hemklubb Eis-Club Gardena i Italien.

Hillevi har under våren 2020 varit ansvarig tränare i GKA och arbetat med alla klubbens åkare från C- och B-nivå till elitserie- och SM-nivå och även medverkat bl.a. på Skating camp i Lidköping och på läger i Stenungsund.

Hillevi är också ansvarig tränare för konståkningsverksamheten på Prolympia idrottsspecialskola i Göteborg.
Hillevi läser masterprogram på Handelshögskolan i Göteborg.

Sebastian Iwasaki, Head Coach
GKA förstärker och utökar tränarteamet inför nästa säsong och har glädjen att välkomna Sebastian Iwasaki som ny Co-Head Coach. Sebastian och Hillevi kommer att dela huvudtränarskapet.

Sebastian är 30 år och från Warsava i Polen. Han har tävlat i konståkning i 15 år och var medlem i Polska landslaget i nästan 10 år. Sebastian har åkt i Junior Grandprix-serien och har deltagit i två junior VM. Han vann Polska juniormästerskapen 2009 och var trea på Polska mästerskapen 2010.

Under sin karriär har han haft polska, ryska och amerikanska tränare. Han har även arbetat i Sverige som inbjuden tränare på sommarläger i Stockholm för ett antal år sedan.

Från 2016 till 2020 arbetade han som professionell konståkare för den välrenommerade showen "The Willy Bietak Production", på Royal Caribbeans kryssningsfartyg.

Sabastian talar mycket god engelska.

Tilda Silverborn
Tilda är född 2000 och började åka konståkning i Mölndals KK som 5 åring och tränade då för Ewa Schönström-Wiliö. Därefter följde några aktiva år i Kungsbacka KK för Tamara Kuchiki.  Tilda har gått tränarutbildning grund men hoppas kunna vidareutbilda sig under kommande säsong.
Privat studerar hon socionomprogrammet på Göteborgs universitet.

Elitlicens Beviljad !

Postadress: