Information om avgifter och kostnader

1. Medlemsavgift: 300:-
  2. Licensavgift: 350:-
  3. Serieanmälningsavgift: Betalas av åkaren. A-serie 500:- och Elit-serie 1.500:-
  4. Terminsavgift/Månadsavgift: Fastställes på styrelsemöte efter ett medlemsmöte där alla är inbjudna och där vi går igenom kommande termin/säsong inklusive kostnader/avgifter/grupper/schema.
  5. Tävlingsavgift: Alla betalar sin egen anmälningsavgift per tävling och tillkommande kostnader för boende mm. De som deltar på tävling delar även på ev. medföljande tränare och dess kostnader.
  6. Kostnad för program: Musik, koreografi och ev. övriga kostnader betalas av respektive åkare.
  7. Övriga kostnader: Det som ev. tillkommer utöver ovan är sådant som t.ex. föreningens medlemsavgifter till SKF och GKF. Dessa delas upp på terminsavgift.
  8. Uppsägningstid: Uppsägningstiden gäller en termin. Man betalar för hela terminen även om man byter förening eller slutar att träna.
Uppdaterad: 14 AUG 2019 16:19 Skribent: Styrelsen

Elitlicens Beviljad !