Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till Göteborgs Konståkningsakademi!


Föreningen Göteborgs Konståkingsakademi (GKA) har startats med en uttalad ambition att skapa en kvalitetsklubb för konståkning där det är barnen och ungdomarna, de aktiva, som står i centrum. 

Klubben har på kort tid etablerat sig som den ledande klubben i Göteborg. Vi har i nuläget fem elitserieåkare och totalt drygt tio A-åkare. Vår utvecklingsgupp för B- och C-åkare har visat sig mycket populär för yngre åkare som vill nå nästa nivå. Vi växer nu ytterligare. Vi har också en populär skridskoskola som erbjuder möjlighet att åka från en till tre gånger per vecka. 

Våra handplockade, unga, välutbildade och ambitiösa tränare står för ett modernt, sunt och tryggt ledarskap där varje åkare får möjlighet att utvecklas utifrån ambitionsnivå, individuella förutsättningar och mål. I GKA blir alla individer sedda och får hjälp i sin träning oavsett vilken nivå man befinner sig på och strävar mot. Vi har kul och en trevlig stämning såklart, både på och utanför isen. 

Känner du att du vill bli en del av en härlig grupp och utvecklas som konståkare och samtidigt ha roligt? Då är du varmt välkommen till GKA - den moderna konståkningsklubben där åkarna står i centrum.

Uppdaterad: 24 JUN 2019 15:46

       Elitlicens Beviljad !

Postadress:
Föreningen Göteborgs Konståkningsakademi - Konståkning
Marconihallen, Transistorgatan 5
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Marconihallen, Transistorgatan 5
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: +46761390290
E-post: styrelse@gbgkonstakn...

Se all info


    I SAMARBETE MED:

 

 

 

 

 

 

 


Swish = påslag med 1.50:-