Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Nu ligger samtliga utbildningstillfällen bokade för Grundutbildning för tränare. Använder ert förbund utbildningen som sin instegsutbildning? I så fall är det dags att sprida utbildningsdatumen i era föreningar.
 
Årets SDF-konferens hålls den 10 februari och för första gången genomförs den digitalt. Kvällen kommer innehålla både information och gruppdiskussioner.
 
 
 
Under våren kommer vi att genomföra konceptet ”High Five – idrott för alla” som är ett samarbete mellan Rädda Barnen och RF-SISU Västra Götaland.
 
Den 25 februari är det sista dagen för idrottsföreningar att rapportera in höstsäsongens aktiviteter för att få LOK-stöd.
 
 
Efter ett år präglat av coronaviruset hoppas vi på RF-SISU Västra Götaland att 2021 blir till det bättre - både för samhället som helhet och för idrotten.
 
 
Folkhälsomyndigheten förtydligar idag att träning utomhus kan fortsätta, om anläggningarna kan hållas öppna på ett smittsäkert sätt och de allmänna råden följs.
 
Idrottsrörelsen får ytterligare 335 miljoner kronor i ekonomiskt stöd på grund av corona för perioden januari–februari 2021.
 

Öppet brev till kommuner

(2020-12-21 13:53)
”Vi är tacksamma för kommunernas ekonomiska stöd till idrotten under året som gått. Behovet kommer vara stort även framöver.” Ordföranden och distriktschefen skickar ett tack och en vädjan till kommunerna inför 2021.
 
Så här innan jul meddelar Swedbank och dess ägare, Sparbanksstiftelsen Alfa, att de kommer fördela stöd till idrottsföreningar som ingår i deras verksamhetsområde. Stödet är till för att stötta föreningarnas barn- och ungdomsverksamhet.
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya allmänna råd, som börjar gälla från måndag den 14 december 2020. RF-SISU Västra Götaland bjöd in till en träff för att försöka reda ut och ge stöd i vad de nya råden innebär för idrotten.
 
Street Games Academy är modellen som RF-SISU Västra Götaland tillsammans med Göteborgs universitet, Chalmers och lokala idrottsföreningar i Göteborg framgångsrikt arbetat med. Nu söker vi mentor och adepter till satsningen.
 
12

       Elitlicens Beviljad !

Postadress:
Göteborg Konståkningsakademi - Konståkning
Johan Thanasinaris, Prilyckegatan 97
42532 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: +46733149403
E-post: goteborgs.konstaknings.akademi@gmail.com

Se all info


    I SAMARBETE MED:

 

 

 

 

 

 

 


Swish = påslag med 1.50:-