Hoppa till sidans innehåll

GKA bygger Göteborgs bästa tränarteam

27 APR 2022 21:03
Vi har det stora nöjet att få meddela att Nicolina Lundgren ansluter till GKA s tränarteam och tillträder som huvudtränare för klubben från 1 augusti 2022.
  • Uppdaterad: 27 APR 2022 21:03

Nicolina är 28 år gammal. Hon är född och uppvuxen i Vänersborg där konståkningskarriären startade. Hon har arbetat som tränare i mer än tio år och har arbetat i Trollhättan Vänersborg KK, Uddevalla KK och senast i Borås KK. Hon har svenska konståkningsförbundets högsta tränarutbildning, steg 4B (som hon gick med Hillevi) och har jobbat med åkare på alla nivåer, från nybörjare till elit inklusive åkare som medverkat på SM, Nordiska mästerskapen samt Elitseriefinalen. Nicolina har även haft åkare i det sk Ungdomslyftet.

Nicolina har en dietistexamen med vidareutbildning inom idrottsnutrition. Hon har även läst flertalet tränarskapskurser på universitetsnivå. Vi är väldigt glada att hälsa Nicolina välkommen till GKA och är helt övertygade om att Nicolina har rätt engagemang, kompetens och erfarenhet för att tillsammans med Hillevi och Tilda kunna hjälpa alla klubbens åkare i deras strävan mot olika mål, -från treahopp till trippelhopp.
Nicolina hälsar att hon som tränare önskar att inspirera till en livslång kärlek för konståkningen där alla ska få chans att utvecklas utifrån sina egna ambitioner och möjligheter. Konståkningen ska vara en idrott för alla!
Nicolina kommer vara med på träningar då och då under våren och börjar fulltid i GKA lagom till upptstartsveckorna V.31 och V.32 i början augusti.

Skribent: Johan Aldergren
E-post: Adressen Gömd

       Elitlicens Beviljad !

Postadress:
Föreningen Göteborgs Konståkningsakademi - Konståkning
Marconihallen, Transistorgatan 5
42135 Västra Frölunda

Besöksadress:
Marconihallen, Transistorgatan 5
42135 Västra Frölunda

Kontakt:
Tel: +46761390290
E-post: styrelse@gbgkonstakn...

Se all info


    I SAMARBETE MED:

 

 

 

 

 

 

 


Swish = påslag med 1.50:-