Hoppa till sidans innehåll

Ny huvudtränare

06 JUL 2020 09:31
Vi välkomnar Artem Novikov som ny huvudtränare till oss i Föreningen Göteborgs konståkningsakademi.
  • Skapad: 06 JUL 2020 09:31

Vi välkomnar Artem Novikov som ny huvudtränare i GKA. Artem kommer tillsammans med Hillevi Glantz leda GKAs tränarteam där även våra duktiga tränare Tilda Silverborn, Johan Sparr, m fl ingår.
Artem är 27 år, från Moskva och har bl a varit assisterande tränare till Anna Tsareva (VM- och EM-medaljören Anna Pogorilayas tränare) i Sambo 70.
Han är f d tränarkollega och klubbkamrat med Stanislav Kovalev (juniorvärldsmästarinnan Kamila Valievas fd tränare) som vi samarbetar med sedan tidigare på läger, off ice sessions mm.
Artem har Rysslands högsta tränarutbildning - femårig Master, “Sports of Highest Achievements and System of Athlete’s Preparation” från toppuniversitet i Moskva samt examen i Internationella Relationer och Internationell Ekonomi/Finance - ”Graduate with Honours”. Artem talar flytande engelska, franska samt även italienska och tyska.
Artem tillhör den nya generationens konståkningstränare med kunskap i den senaste tekniken, biodynamik, skadeförebyggande träning, modernt ledarskap mm.
Artem har också högsta licens som teknisk specialist för singel och paråkning i Ryssland och är även verksam som domare. Som åkare tillhörde han den nationella eliten på juniornivå i Ryssland.
Vi är väldigt stolta över att vi lyckats rekrytera Artem till GKA. Vi kan fortsätta satsa på våra åkare genom att erbjuda de bästa tränarna i kombination med ett nytt, modernt och öppet ledarskap där varje åkare får möjlighet att utvecklas utifrån ambitionsnivå, individuella förutsättningar och mål, där ingen bromsas, där alla får vara med, där det är säkert och tryggt, en trevlig stämning och där alla får hjälp i sin träning och har kul såklart, både på och utanför isen.
Artem planeras börja i GKA den 10 augusti då vi inleder med ett läger i Göteborg i klubbens regi.
2020/2021 ligger framför oss med mycket is för alla grupper, off ice, dans/balett och tränare i toppklass, fem åkare i Elitserien, flera åkare i A-serien, många yngre åkare på gång och den vassaste skridskoskolan! Varmt välkomna att besöka oss och låta er inspireras!
Nu kör vi!


       Elitlicens Beviljad !

Postadress:
Göteborg Konståkningsakademi - Konståkning
Johan Thanasinaris, Prilyckegatan 97
42532 Hisings Kärra

Kontakt:
Tel: +46733149403
E-post: goteborgs.konstaknin...

Se all info


    I SAMARBETE MED:

 

 

 

 

 

 

 


Swish = påslag med 1.50:-